Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Politica de confidentialitate - Rombiz

S.C. Rombiz Impex S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 10202.

S.C. Rombiz Impex S.R.L. respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind confidentialitatea datelor cu caracter personal si modul in care sunt utilizate acestea. Compania noastra isi asuma responsabilitatea de a nu instraina sau face publica catre terti baza de date a siteului www.rombiz.ro. Aceste date pot fi transmise numai organelor abilitate in vederea verificarii tranzactiilor comerciale.
S.C. Rombiz Impex S.R.L. poate colecta date cu caracter personal numai daca acestea sunt oferite in mod voluntar, cu acordul total al clientului si constientizarea acestuia privind ceea ce presupune introducerea datelor personale intr-o baza de data a unui website.

Folosim datele personale ale clientilor in urmatoarele scopuri:
• pentru a asigura relevanta website-ului nostru privind nevoile consumatorilor din acest domeniu;
• pentru a trimite informatii privind produse, concursuri, acualizari de preturi sau evenimente care ar putea interesa clientii companiei;
• pentru oferirea de vouchere cadou clientilor fideli companiei;
• pentru intocmirea unor studii de marketing in cadrul companiei;
• in scopul intocmirii actelor necesare tranzactiei financiare si transportului produselor comandate.

Atentie! In cazul in care doriti sa nu mai primiti materiale informative privind produsele, promotiile si ofertele site-ului nostru pe adresa de e-mail, puteti folosi butonul de Dezabonare din josul paginii de e-mail.

S.C. Rombiz Impex S.R.L. colecteaza informatii privind paginile accesate in cadrul site-ului nostru si IP-ul de pe care este vizitat site-ul. www.rombiz.ro poate utiliza cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
• pentru securizarea accesului site-ului;
• pentru o cat mai buna functionare a site-ului si oferirea de servicii de inalta calitate.

Atentie! S.C. Rombiz Impex S.R.L. poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
• supunerea la rigorile legii;
• protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei;
• pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice in situatii de extrema urgenta.

Daca alegeti sa efectuati plata online, www.rombiz.ro nu va stoca decat datele dumneavoastra personale, necesare tranzactiei. Stocarea si procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se va face pe serverele procesatorului de plati in functie de tipul cardului dumneavoastra. S.C. Rombiz Impex S.R.L. nu stocheaza si nu solicita detalii legate de cardul dumneavoastra.

Atentie! Datele cu caracter personal furnizate vor putea fi dezvaluite fara acordul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari:
• bancile implicate in platile online;
• organismele Internationale de Carduri;
• furnizorii de servicii/produse;
• catre institutiile abilitate (conform Legii 677/2001);

S.C. Rombiz Impex S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, inclusiv reguli aplicate salariatilor si proceduri de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale actualizate. Site-ul este gazduit pe un server foarte bine securizat privind accesul oricaror altor persoane decat cele autorizate, fiind instalate in incinte adecvate tehnic. Infrastructura hardware si software utilizata de catre compania noastra este periodic analizata si securizata de catre profesionisti in domeniu in vederea limitarii oricaror riscuri de securitate care pot aparea.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, S.C. Rombiz Impex S.R.L. va incerca mai intai rezolvarea problemei pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea reclamatiei pe adresa de e-mail. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat mai sus, vom lua in considerare apelarea la instanta judecatoreasca abilitata.

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate a companiei sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Ultima actualizare: 02.11.2017