Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Plata in rate prin Card Avantaj - Rombiz

Rombiz va ofera posibilitatea achizitonarii produselor sale si prin intermediul serviciilor de plata cu CardAvantaj ale Credit Europe Bank. Va puteti bucura astfel de plati rapide si comode, in mai multe rate sau integral. Pentru mai multe detalii privind CardAvantaj, puteti accesa pagina de informatii Credit Europe Bank.

Puteti achita in 2, 3, 4, 8 rate fara dobanda prin card de credit CardAvantaj, online sau la sediul nostru.

Perioada campaniei: 9 August-13 Octombrie 2023.

Exemplu calculare rate:
Suma produsului: 400 RON
Numar de rate: 4
Rata lunara va fi: 100 RON
In cazul in care nu se poate achita rata lunara integrala, exista posibilitatea platii unui minim obligatoriu de 5%, pentru restul sumei ramase din rata se va percepe o dobanda aferenta sumei creditate de 2.33% pe luna.

Cum platesc online prin CardAvantaj?
Folosind CardAvantaj platesti integral sau beneficiezi de 4 rate fara dobanda!
Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "In rate, cu Card Avantaj" din procesul de comanda si numarul de rate dorite. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Informatii utile:
Nu exista limita minima de cumparaturi, puteti cumpara produse de orice valoare.
Limita maxima este cea aferenta a trei salarii. Va recomandam sa faceti verificarea fondurilor de pe card inainte de a efectua plata la un ATM apartinand Credit Europe Bank sau sunati la serviciul de relatii cu clientii: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea).
In cazul in care produsul comandat nu este disponibil iar plata a fost facuta online, banii sunt returnati integral pe card fara nici un comision aditional.
Inaintea trimiterii comenzii, va rugam verificati daca la inrolarea in sistemul CardAvantaj ati bifat optiunea de plati online. Daca nu, contactati banca pentru a va activa aceasta facilitate.

Asistenta non-stop
Pentru asistenta non-stop despre CardAvantaj, va rugam apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea).

Cum pot obtine un card de credit CardAvantaj?
Pentru obtinerea unui card de credit CardAvantaj, puteti opta pentru oricare din urmatoarele posibilitati:
•     Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank
•     Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
•     Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si spuneti ca doriti obtinerea unui card emis de Credit Europe Bank.

Ultima actualizare: 14.08.2023