Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Plata in rate prin Optimo Card - Rombiz

 

Plata in rate cu cost avantajos prin Optimo Card:
Prin Optimo Card aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 18, 24 sau 36 de rate, cu un cost foarte avantajos. Astfel, este mult mai usor sa achitati o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit.
Optimo Card este solutia ideala!

Avantajele Optimo Card:
•     18, 24 sau 36 de rate cu dobanda avantajoasa – 19%/an, in locatiile comerciantilor parteneri Optimo Card (pentru o tranzactie de minimum 500 lei);
•     Fara costuri suplimentare (ZERO lei taxa de emitere si ZERO lei taxa de administrare card);
•     Fara documente de venit pentru o limita de credit de maximum 6.000 lei*, daca veniturile inregistrate sunt din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
•     Posibilitatea de a efectua tranzactii online in sistem de rate cu cost avantajos;

* Clientii pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.). Banca isi rezerva dreptul de a nu aproba cererile de emitere card, respectiv de a dimensiona limita de credit in baza criteriilor sale interne de evaluare si a reglementarilor Bancii Nationale a Romaniei in domeniul creditului de consum. Pot exista situatii in care limita de credit aferenta Optimo Card nu poate fi aprobata, din motive independente de vointa Bancii, sau cand, pentru acordarea creditului este necesara prezentarea unor documente suplimentare.

Emitere rapida a cardului:
In 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card este inmanat pe loc clientului.
DAE aferent unei linii de credit de 5.367 LEI, utilizata integral printr-o tranzactie in rate cu cost avantajos, rambursata in rate egale timp de 12 luni = 20,36%.

Exemplu de calcul pentru o tranzactie in valoare de 2.000 lei in rate cu cost avantajos, prin Optimo Card:
Numar de rate: 36
Rata lunara va fi: 73.31 RON, timp de 36 de luni.

Limita de credit se va actualiza in urmatoarea zi cu sumele din principal rambursate si va putea fi utilizata pentru alte tranzactii.

Calculeaza rata lunara:

 

Valoarea totala a produselor:

Numar de rate:

Dobanda: %

*Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

 

Cum platiti online prin Optimo Card?
Folosind Optimo Card aveti posibilitatea de a achita in 18, 24 sau 36 de rate, cu un cost foarte avantajos.
Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "In rate, cu Optimo Card" din procesul de comanda si numarul de rate dorite.
In ecranul de plata, va fi afisata cu caracter informativ, inclusiv valoarea ratei lunare aferente cumparaturii dumneavoastra.

Informatii utile:
Pentru a efectua tranzactii online prin intermediul Optimo Card, este necesara activarea cardului pentru acest tip de tranzactii.
Activarea cardului se poate realiza prin apelarea CEBLine 0750.000.000 / 0724.100.000 / 0801.000.000, prin intermediul serviciului de Internet Banking Credit Europe Net sau in orice sucursala Credit Europe Bank.

Asistenta non-stop
Pentru asistenta non-stop despre Optimo Card, va rugam apelati:
CEBLine: 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) sau 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Telekom).

Cum pot obtine un card de credit Optimo Card?
Pentru obtinerea unui card de credit Optimo Card, puteti opta pentru oricare din urmatoarele posibilitati:
• Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank;
• Aplicati on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";
• Sunati la CEBLine apeland numerele 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) si spuneti ca doriti obtinerea unui Optimo Card.

Ultima actualizare: 11.04.2017