Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Motoferastrau Stihl MS 500i, 50cm, motor pe benzina cu inejctie controlata electronic, 1.6 mm, 3/8" R

 • Distribuie pe:
6.189,99 lei
Cod articol: 11472000000
Cod ROMBIZ: #73235


Utilajele STIHL trebuie sa faca fata unor grele solicitari.
De aceea se acorda o mare importanta informarii si instruirii
clientilor in legatura cu exploatarea corecta a acestora.

Unul dintre specialistii nostri va ofera instructiuni si sfaturi
utile despre folosirea si intretinerea corecta a articolelor Stihl.

0726745477

0726745414

[email protected]

Pret 12 Rate Cetelem: 520.83 lei/luna

Pret 60 Rate BT Direct: 212.13 lei/luna

Pret 36 Rate Optimo: 226.9 lei/luna

Garantie: 24 luni.Descriere Motoferastrau MS 500i, 50cm, motor pe benzina cu inejctie controlata electronic, 1.6 mm, 3/8" R


Motor STIHL 2-MIX

Motorul in doi timpi cu tehnologia STIHL 2-MIX economiseste pana la 20% din combustibil si reduce emisiile cu pana la 70% in comparatie cu motoarele STIHL in doi timpi din aceeasi clasa de performanta fara tehnologia 2-MIX


Filtru HD2 cu garnitura radiala

Noul filtru de aer HD2, confectionat din material PET si care are un sigiliu radial, previne aportul de particule fine de praf. Garnitura ermetica creste durata de functionare a motorului si reduce uzura.


Supapa de decompresie

Supapa de decompresie face parte din sistemul de pornire usoara. Supapa trebuie presata inainte de a incepe pentru a reduce presiunea de compresie la pornire, precum si pentru a reduce efortul necesar pentru a trage franghia de pornire. Supapa de decompresie este semiautomatica. Trebuie apasat manual inainte de a incepe, dar apoi se inchide automat.


STIHL ElastoStart

Datorita presiunii de compresie, tensiunile sacadate apar la pornirea motoarelor cu ardere interna. Elementul de amortizare din prinderea speciala a demarorului ElastoStart absoarbe alternativ si elibereaza forta conform modelului de compresie. Rezultatul este neted, chiar de la inceput.


Tensiune a lantului montat lateral

Tensiunea lantului montat lateral face usor sa tensionati lantul in siguranta


Capacele de combustibil fara scule

Capacele speciale pentru deschiderea si inchiderea capacului rezervorului rapid, usor si fara scule.


Sistem anti-vibratii STIHL

Zonele tampon calculate cu precizie minimizeaza transferul vibratiilor lantului motorului si a ferastraului la manerele din fata si din spate. Acest lucru permite utilizatorului sa-si salveze puterea si sa lucreze mai mult.


Capac de pinion optimizat

Capacul rotund si mai ingust, cu sinele glisante integrate, reduce efortul in timpul taierii si asigura scoaterea cipurilor.


Cel mai bun raport putere-greutate

Din tehnologia sa revolutionara cu motoserin si constructia inteligenta, usoara, rezulta cel mai bun raport putere-greutate de pe piata. Designul optimizat, cu capac de pinion usor, unitate de motor mai compacta, volan cu o inaltime de proiectare redusa si arbore cotit cu o greutate redusa, adaptat la greutatea redusa a volanului, face ca munca sa fie mult mai confortabila. MS 500i este ideal pentru taierea lemnului greu.


STIHL Ematic cu noul sistem de pompare ulei

Noul sistem de pompare de ulei permite livrarea unui volum mai mare de ulei. Acest lucru este util mai ales in conditii de praf sau atunci cand utilizati o bara lunga de ghidare.


Injectie STIHL (i)

Tehnologia de injectie STIHL permite MS 500i sa obtina performante extrem de ridicate, cu deplasari extraordinar de mici si greutate redusa. Ferastraul foloseste o tehnologie inovatoare pentru a realiza o accelerare rapida de la 0 la 100 Km / h in doar 0,25 secunde. Ferastraul puternic este gata de utilizare imediat. Senzorii masoara presiunea aerului si temperatura interna si externa si transmit informatii catre unitatea de control. Aceasta poate utiliza valorile identificate pentru a determina cantitatea optima de combustibil si momentul de aprindere.


Contorizarea combustibilului controlat de senzor

Pe langa senzorul de temperatura externa, MS 500i are si un motor de presiune si temperatura interna in motorul sau. Aceasta masoara presiunea de mediu la pornire, iar in timpul functionarii verifica temperatura si presiunea motorului in carter. Generatorul de tensiune electrica furnizeaza informatiile necesare despre viteza. Unitatea de control prelucreaza aceste valori, ceea ce inseamna ca sistemul se adapteaza conditiilor de utilizare. Combustibilul este apoi dozat la un nivel optim, rezultand rapid caracteristici perfecte de functionare.


Usor de pornit

Procesul de pornire este perfect, fara a fi nevoie de o pozitie de pornire si acces facil.


Ghid de scufundare

Marcarea a fost adaugata la carcasa ventilatorului pentru a ajuta la reducerea scufundarilor. Acest lucru asigura un control directional mai bun si o utilizare sigura a masinii in timpul taierii cu plonjare.


Varfuri de protectie optimizate

Lungimea dintelui, a varfurilor de protectie, a barei de protectie au fost ajustate pentru a tine conturul radial al copacilor. Ferastraul musca in lemn mai bine cand taiati lungimi

Specificatii tehnice Motoferastrau Stihl MS 500i, 50cm, motor pe benzina cu inejctie controlata electronic, 1.6 mm, 3/8" R


 • Caracteristici Generale
  • Putere
   5 KW
   6.8 CP
  • Capacitate ciindrica
   79.2 cc
  • Tip alimentare
   Benzina
 • Altele
  • Greutate