Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Rate Oriunde de la Bancpost - Rombiz

Cu noul serviciu Rate Oriunde de la Bancpost cumperi tot ce vrei, de unde vrei si nu ratezi nicio oportunitate!

Acum e mult mai simplu sa ai tot ce-ti doresti pentru tine si cei dragi tie. Poti plati in 3 sau 6 Rate fara dobanda orice cumperi, de oriunde, cu cardul tau VISA, WIZZ Bancpost sau EuroLine MasterCard. De asemenea, acum poti transforma cumparaturile realizate Online, in Rate fara dobanda.

Ce reprezinta programul Rate Oriunde?
Rate Oriunde este un program special gandit pentru ca tu sa te bucuri de oferte oricand le intalnesti, deoarece este mai usor cand stii ca poti sa imparti orice tranzactie in pana la 6 Rate Fara Dobanda.

Cum functioneaza?
Simplu! Faci tranzactii in valoare de minim 200 lei oriunde si noi iti trimitem un SMS prin care te informam ca poti transforma suma platita in rate.

Exemplu SMS: Noi iti vom trimite un SMS de forma : “Ai platit 200 lei pe 15 Decembrie la Rombiz cu cardul tau VISA Bancpost. Cu noul serviciu Rate Oriunde alege sa imparti cumparaturile in rate, raspunzand la acest SMS cu textul RATE ORIUNDE si numarul de rate dorit: 3 - 6 Rate Fara Dobanda.” Si tot ce trebuie sa faci este sa ne raspunzi cu un SMS ca acesta: “Rate Oriunde 6” si noi ne vom ocupa de transformarea tranzactiei tale in rate.

Ai la dispozitie 3 zile dupa data tranzactiei sa te hotarasti daca vrei sa convertesti suma platita in rate si sa ne suni sau sa raspunzi la SMS-ul primit.

Cum stii ca tranzactia ta a fost impartita in rate?
Vei vedea pe primul extras anularea tranzactiei initiale si prima rata din cate ai ales.

In plus, te bucuri de:
• Comision 0 la plata, deci nu te va costa nimic in plus sa utilizezi acest nou serviciu
• Posibilitatea de a realiza tranzactii in Rate Oriunde in lume
• Limita ta de credit iti va permite sa faci mai multe cumparaturi, intrucat impartirea tranzactiei in rate inseamna o suma de plata lunara redusa

Ultima actualizare: 11.04.2017