Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Regulament Campanie Black Friday 2019 - Rombiz

SC Rombiz Impex SRL acorda reduceri de pret, clientilor care achizitioneaza produse participante la promotia de “Black Friday” in perioada 15 noiembrie - 24 noiembrie 2019, pe magazinul online www.rombiz.ro in limita stocului disponibil.

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
  Organizatorul este SC Rombiz Impex SRL cu sediul social in Bucuresti, str. Sutasului nr. 20A, sector 1 (denumit in continuare “Organizator”) avand cod unic de inregistrare RO1595012, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/12525/1991, fax: 0372874556.
 2. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
  2.1. La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica si/sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care va achizitiona produse participante la promotie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil, din magazinul online www.rombiz.ro.
  2.2. Numarul de produse (acelasi cod) ce pot fi comandate, atat de persoanele juridice, cat si de persoanele fizice, printr-un cont de client, este de maxim 3 pentru orice articol din categoria "Jocuri si Jucarii" si de maxim 1 pentru articolele din restul categoriilor participanate la Campania de Black Friday.
  Nu exista o limitare asupra numarului de coduri achizitionate.
  2.3. Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.
  2.4. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
  2.5. Rambursarea sumei achitate. Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii S.C. Rombiz Impex S.R.L. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
  S.C. Rombiz Impex S.R.L. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care S.C. Rombiz Impex S.R.L. nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).
  2.6. Nu se vor putea face comenzi telefonice pentru produsele aflate in promotia Black Friday.
  2.7. Nu se vor putea face comenzi rapide in ziua de Black Friday.
  2.8. Reducerile Black Friday nu se cumuleaza cu alte discounturi sau vouchere de reducere;
  2.9. Livrarea produselor va fi efectuata in 7 - 10 zile din momentul in care Rombiz confirma clientului comanda plasata on-line.
  2.10. Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare egala, sau mai mare de 150.00 lei (tva inclus) in Bucuresti si cu valoarea egala, sau mai mare de 300.00 lei (tva inclus) in tara, cu urmatoarele exceptii:
  •     Pentru produsele care fac parte din categoriile – Aparate de deshidratat alimente, Aparate de masura, Aparate de preparat paine, Blendere si tocatoare, Cafetiere, Cantare de bucatarie, Cosuri pentru rufe si Ligheane, Espressoare, Fiare de calcat, Fierastraie cu lant, Fierastraie electrice, Fierbatoare, Gratare electrice, Masini de gaurit si insurubat, Masini de tocat, Masini de tuns iarba, Mese de calcat, Mixere, Oale, cratite si tavi, Polizoare, Prajitoare de paine, Produse inactive, Rasnite, Roboti de bucatarie, Sandwich Maker, Servicii de masa, Slefuitoare, Storcatoare, Tigai si seturi, Tocatoare, Aeroterme, Aspiratoare, Blendere, Cuptoare electrice, Gratare, Hote, Hote incorporabile, Plite electrice, Prajitoare paine, Sandwich makere, Storcatoare de fructe, Tablete, marcile Albatros, Samus, Heinner, Arctic, Beko, Samsung, LG,  Electrolux, Zanussi, Hansa, Gorenje – taxa de livrare este de 25,00 lei pe produs indiferent de valoarea comenzii•     Pentru produsele care fac parte din categoriile – Aparate de deshidratat alimente, Aparate de masura, Aparate de preparat paine, Blendere si tocatoare, Cafetiere, Cantare de bucatarie, Cosuri pentru rufe si Ligheane, Espressoare, Fiare de calcat, Fierastraie cu lant, Fierastraie electrice, Fierbatoare, Gratare electrice, Masini de gaurit si insurubat, Masini de tocat, Masini de tuns iarba, Mese de calcat, Mixere, Oale, cratite si tavi, Polizoare, Prajitoare de paine, Produse inactive, Rasnite, Roboti de bucatarie, Sandwich Maker, Servicii de masa, Slefuitoare, Storcatoare, Tigai si seturi, Tocatoare, Aeroterme, Aspiratoare, Blendere, Cuptoare electrice, Gratare, Hote, Hote incorporabile, Plite electrice, Prajitoare paine, Sandwich makere, Storcatoare de fructe, Tablete, marcile Albatros, Samus, Heinner, Arctic, Beko, Samsung, LG,  Electrolux, Zanussi, Hansa, Gorenje – taxa de livrare este de 25,00 lei pe produs indiferent de valoarea comenzii.
  •     Pentru produsele care fac parte din categoriile – Plite incorporabile, Aparate de incalzire, Calorifere electrice, Convectoare, Cuptoare cu microunde, Cuptoare electrice marcile Albatros, Samus, Heinner, Arctic, Beko, Samsung, LG, Electrolux, Zanussi, Hansa, Gorenje – taxa de livrare este de 30,00 lei pe produs indiferent de valoarea comenzii.
  •     Pentru produsele care fac parte din categoriile – Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, marcile Albatros, Samus, Heinner, Arctic, Beko, Samsung, LG, Electrolux, Zanussi, Hansa, Gorenje – taxa de livrare este de 40,00 lei pe produs indiferent de valoarea comenzii.
  •     Pentru produsele care fac parte din categoriile – Aragazuri, Frigidere, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Uscatoare de rufe, Sobe, Aparate de aer conditionat, marcile Albatros, Samus, Heinner, Arctic, Beko, Samsung, Electrolux, Mitsubishi, Meister, Daewoo, Gree – taxa de livrare este de 45,00 lei pe produs indiferent de valoarea comenzii.
  •     Pentru produsele care fac parte din categoriile – Combine frigorifice, Congelatoare, Vitrine frigorifice, marcile Albatros, Samus, Heinner, Arctic, Beko, Samsung, LG, Electrolux, Zanussi, Hansa, Gorenje – taxa de livrare este de 85,00 lei pe produs indiferent de valoarea comenzii.
  Pentru produsele care fac parte din categoriile – Lazi frigorifice, marcile Albatros, Samus, Heinner, Arctic, Beko, Samsung, LG, Electrolux, Zanussi, Hansa, Gorenje – taxa de livrare este de 90,00 lei pe produs indiferent de valoarea comenzii.
  Pentru produsele care fac parte din categoriile – Side By Side, marcile Albatros, Samus, Heinner, •     Arctic, Beko, Samsung, LG, Electrolux, Zanussi, Hansa, Gorenje – taxa de livrare este de 180,00 lei pe produs indiferent de valoarea comenzii.
 1. PERIOADA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
  3.1. Campania se desfasoara pe www.rombiz.ro, intre 15 noiembrie si 24 noiembrie 2019 in limita stocului disponibil. Produsele participante la promotie vor fi afisate in intervalul 15 noiembrie 2019 si 24 noiembrie 2019 pe pagina www.rombiz.ro. Ele sunt disponibile in limita stocului disponibil.
 2. MODALITATI DE PLATA
  4.1. Produsele achizitionate on-line de pe www.rombiz.ro pot fi achitate cu numerar la livrare, card de debit, card de credit (in rate cu cardurile emise de: BRD Finance, BRD GSG, Garanti Bank, Credit Europe, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Cetelem, UniCredit) valabile pana la data de 31.12.2019, ordin de plata, sau prin Credit BT, Credit Cetelem, Credit UniCredit
 3. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
  5.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale participanĊ£ilor la aceasta campanie in conformitate cu Legea nr.677/2001, in calitate de operator inscris in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal.
  5.2. Organizatorul, garanteaza pastrarea confidentialitatii asupra datelor personale ale tuturor participantilor, cu respectarea legislatiei aplicabile in vigoare. Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii nr.677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau Justitiei (art. 18).
  5.3. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o prima solicitare dintr-un an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001.
  5.4. Participantii au de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
  5.5. In vederea exercitarii acestor drepturi, participantii la Campanie vor transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre: S.C. Rombiz Impex S.R.L., sediul social in str. Sutatsului nr. 20A, sector 1, Bucuresti, insotita de o copie a actului de identitate.

Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea Campaniei Black Friday se obliga sa respecte prevederile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal respectiv, ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (,,GDPR’’) aplicabil incepand cu 25.05.2018.
Organizatorul actioneaza in calitate de operator conform GDPR in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor care se inscriu in Campanie. Prelucrarea datelor cu caracter personal colectate si utilizate in contextul organizarii si desfasurarii Campaniei vor fi guvernate de regulile descrise in acest Regulament.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal sunt prelucrate in urmatoarele scopuri (temeiul juridic specific al prelucrarii a fost adaugat intre paranteze atunci cand se detaliaza scopul prelucrarii datelor cu caracter personal) in temeiul obtinerii consimtamantului in conformitate cu art. 6 (1) (a) din GDPR sau a intereselor legitime in conformitate cu art. 6 (1) (f) din GDPR):
     -     organizarea si desfasurarea Campaniei, ofertarea si acordarea discounturilor la produsele participante;
     -     utilizarea datelor cu caracter personal ale cumparatorului in scopuri promotionale si publicitare in legatura cu ofertele actuale in cadrul campaniei (consimtamantul personelor vizate);
     -     transmiterea de comunicari comerciale in scop de marketing cum ar fi oferte cu privire la produsele Organizatorului, invitatii de a participa la concursuri, loterii publicitare, chestionare sau sondaje si alte comunicari similare (consimtamantul personelor vizate);
     -     prelucrari automate, inclusiv profilare; (consimtamantul personelor vizate);
     -     plata impozitelor si a contributiilor relevante si raportarea catre autoritatile publice competente (obligatia legala a Organizatorului);
     -     in vederea incheierii si executarii unui contract pe care persoana vizata l-a incheiat cu Rombiz in scopul participarii la Campanie, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;
     -     solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea Campaniei si acordarea discounturilor afisate;
     -     punerea in aplicare a prevederilor Regulamentului pentru aparare in instanta si/sau alte proceduri judiciare sau administrative, inclusiv investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari, analize si studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate si succesul acestora (interesul legitim al Organizatorului sau al Partenerului);
     -     activitati de arhivare, daca sunt cerute de legislatie (obligatia legala a Organizatorului).
In cazul in care consimtamantul persoanelor vizate contituie temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate au dreptul de a-si retrage acest consimtamant in orice moment. In cazul in care castigatorii isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri promotionale si publicitare, Organizatorul va inceta respectiva prelucrare fara a afecta insa alte operatiuni de prelucrare ale datelor cu caracter personal care se fac in baza altor temeiuri juridice. Participantii care refuza sa comunice sau isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal necesare pentru participarea in Campanie, nu vor fi eligibili sa participe la aceasta campanie.

Sursa si destinatarii datelor cu caracter personal
Organizatorul poate dezvalui datele cu caracter personal catre:
     -     partenerii sai, actionand fie ca operatori, fie ca persoane imputernicite, notarilor publici/ avocatilor desemnati sa acorde asistenta pentru organizarea si desfasurarea Campaniei.
     -     furnizori ai serviciilor aferente activitatilor de marketing (agentii de marketing, societati de furnizare a serviciilor de e-mail marketing)
     -     furnizori de servicii de curierat, telefonie mobile
     -     furnizori ai produselor participante la Campanie
     -     autoritati publice sau alte categorii de destinatari, daca dezvaluirea are la baza un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligatie legala, consimtamantul sau interesul legitim)

Durata de pastrare a datelor
Datele cu caracter personal se pastreaza cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.
Spre exemplu, datele cu caracter personal colectate pentru scopul Campaniei vor fi stocate pe durata acesteia plus o perioada suplimentara de minim 3 ani (cat este termenul de prescriptie pentru actiunile in justitie). Cu privire la datele cumparatorilor pentru care avem diverse obligatii de raportare si plata a taxelor si impozitelor, acestea vor fi pastrate pentru intreaga perioada de arhivare conform regulilor financiar-contabile.

Drepturile persoanelor vizate
Conform legii, personele vizate beneficiaza de o serie de drepturi. Incepand cu data intrarii in vigoare a GDPR, persoanele vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi:
     -     dreptul de acces: persoanele vizate au dreptul de a obtine de la Operator confirmarea ca prelucreaza datele lor cu caracter personal, precum si informatii privind specificul prelucrarii cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt pastrate, existenta dreptului de rectificare, stergere sau restrictionare a prelucrarii. Acest drept le permite sa obtina gratuit o copie a datelor cu caracter personal prelucrate, precum si contracost orice copii suplimentare;
     -     dreptul de rectificare a datelor: persoanele vizate au dreptul de a solicita modificarea datelor lor cu caracter personal incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
     -     dreptul la stergere: persoanele vizate au dreptul de a solicita stergerea datelor lor cu caracter personal atunci cand:
          •     acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate si se prelucreaza;
          •     si-au retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si Operatorul nu le mai poate prelucra pe alte temeiuri legale;
          •     datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii;
          •     datele cu caracter personal trebuie sterse conform legislatiei relevante;
          •     in cazul in care contesta corectitudinea datelor cu caracter personal, pe o perioada care ii permite Operatorului sa verifice exactitatea acestor date;
          •     in cazul in care prelucrarea este ilegala, iar persoanele vizate se opun stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
          •     in cazul in care Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoanele vizate le solicita pentru o actiune in instanta;
          •     in cazul in care persoanele vizate s-au opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Operatorilui prevaleaza asupra drepturilor lor in calitate de persoana vizata.
     -     retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie: persoanele vizate au dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate pe baza de consimtamant. De asemenea, se pot opune oricand prelucrarilor pentru scopul de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Operatorului, din motive care tin de situatia lor specifica.
     -     restrictionare: persoanele vizate au dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor
     -     dreptul la portabilitate: in masura in care se prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automatizate, persoanele vizate au dreptul sa solicite Operatorului furnizarea datelor cu caracter personal intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automatizat. Daca persoanele vizate solicita acest lucru, Operatorul poate sa transmita datele lor cu caracter personal unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate la punctele de mai sus, persoanele vizate pot contacta Operatorul utilizand urmatoarele date de contact:
In atentia: Responsabilului cu Protectia Datelor (DPO)
Adresa de Corespondenta: Sos. Tamasi nr. 20, Buftea, Jud. Ilfov
E-mail: [email protected]

Inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea persoanei vizate.
Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere si cerere in justitie:

-           persoanele vizate au dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considera ca le-au fost incalcate drepturile; Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; Adresa: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti; e-mail [email protected] De asemenea, persoanele vizate au dreptul de a se adresa in justitie.

 1. INTRERUPEREA, INCETAREA SI MODIFICAREA CAMPANIEI
  6.1. Campania inceteaza de drept la data implinirii termenului. Dupa implinirea acestui termen, indeplinirea conditiilor mentionate in prezentul regulament nu mai confera dreptul clientilor de a participa la campanie.
 2. DISPOZITII FINALE
  7.1. Prin participarea la campania Organizatorului, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor regasite in prezentul Regulament, cat si in actele aditionale la acesta.
  7.2. Prin participarea la aceasta campanie, persoanele participante declara ca inteleg si sunt de acord sa respecte regulile si toate conditiile stabilite prin prezentul Regulament. In cazul in care Organizatorul constata ca un participant nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate in prezentul Regulament, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce ii revin acestuia, in baza prezentului Regulament, fara alte despagubiri sau plati.
  7.3. Rombiz isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul cat si actele aditionale la acesta pe perioada de desfasurare a campaniei, fara vreo notificare prealabila.
  7.4. Rombiz isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania.
  7.5. Rombiz isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, poate afecta bunul mers al Campaniei.
  7.6. Rombiz nu-si asuma niciun neajuns creat de intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens.
  7.7. Eventualele neintelegeri aparute intre Rombiz si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
  7.8. Regulamentul campaniei este afisat si disponibil pe www.rombiz.ro, pe toata perioada de desfasurare a promotiei.
  7.9. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Departamentul Relatii Clienti: 0729 999 999.
 3. LITIGII
  8.1. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie, pe durata desfasurarii Campaniei si avand legatura cu Campania, se vor rezolva pe cale amiabila.
  8.2. In situatia in care partile nu ajung la un consens, eventualele litigii vor fi date spre solutionare instantelor judecatoresti competente.
 4. TEMEIUL LEGAL

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legislatia privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.

 

 

Ultima actualizare: 14.11.2019