Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Regulament Campanie Black Friday 2017 - Rombiz

SC Rombiz Impex SRL acorda reduceri de pret, clientilor care achizitioneaza produse participante la promotia de “Black Friday” intre 17 noiembrie - 30 noiembrie 2017, pe magazinul online www.rombiz.ro in limita stocului disponibil.

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
Organizatorul este SC Rombiz Impex SRL cu sediul social in Bucuresti, str. Sutasului nr. 20A, sector 1 (denumit in continuare “Organizator”) avand cod unic de inregistrare RO1595012, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/12525/1991, fax: 0372874556.

2. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
2.1. La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica si/sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care va achizitiona produse participante la promotie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil, din magazinul online www.rombiz.ro.
2.2. Numarul de produse (acelasi cod) ce pot fi comandate, atat de persoanele juridice, cat si de persoanele fizice, printr-un cont de client, este de maxim 5 pentru orice articol din categoria "Jocuri si Jucarii" si de maxim 2 pentru articolele din restul categoriilor participanate la Campania de Black Friday. Nu exista o limitare asupra numarului de coduri achizitionate.
2.3. Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.
2.4. In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei Black Friday, costul de retur se plateste de catre client.
2.5. Nu se vor putea face comenzi telefonice pentru produsele aflate in promotia Black Friday.
2.6. Nu se vor putea face comenzi rapide in ziua de Black Friday.
2.7. Reducerile Black Friday nu se cumuleaza cu alte discounturi sau vouchere de reducere;
2.8. Livrarea produselor va fi efectuata in 7 zile din momentul in care Rombiz confirma clientului comanda plasata on-line.
2.9. Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare egala, sau mai mare de 150.00 lei (tva inclus) in Bucuresti si cu valoarea egala, sau mai mare de 300.00 lei (tva inclus) in tara.


3. PERIOADA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
3.1. Campania se desfasoara pe www.rombiz.ro, intre 17 noiembrie si 30 noiembrie 2017 in limita stocului disponibil. Produsele participante la promotie vor fi afisate in intervalul 17 noiembrie 2017 si 30 noiembrie pe pagina www.rombiz.ro. Ele sunt disponibile in limita stocului disponibil.

4. MODALITATI DE PLATA
4.1. Produsele achizitionate on-line de pe www.rombiz.ro pot fi achitate cu numerar la livrare, card de debit, card de credit (in rate cu cardurile emise de: BRD Finance, Garanti Bank, Credit Europe, Banca Transilvania, Raiffeisen, Cetelem, UniCredit) valabile pana la data de 31.12.2017, ordin de plata, @Credit Euroline, sau Credius IFN. 

5. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
5.2. Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale participanĊ£ilor la aceasta campanie in conformitate cu Legea nr.677/2001, in calitate de operator inscris in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal.
5.3. Organizatorul, garanteaza pastrarea confidentialitatii asupra datelor personale ale tuturor participantilor, cu respectarea legislatiei aplicabile in vigoare. Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii nr.677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau Justitiei (art. 18).
5.4. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o prima solicitare dintr-un an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001.
5.5. Participantii au de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
5.6. In vederea exercitarii acestor drepturi, participantii la Campanie vor transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre: S.C. Rombiz Impex S.R.L., sediul social in str. Sutatsului nr. 20A, sector 1, Bucuresti, insotita de o copie a actului de identitate.

6. INTRERUPEREA, INCETAREA SI MODIFICAREA CAMPANIEI
6.1. Campania inceteaza de drept la data implinirii termenului. Dupa implinirea acestui termen, indeplinirea conditiilor mentionate in prezentul regulament nu mai confera dreptul clientilor de a participa la campanie.

7. DISPOZITII FINALE
7.1. Prin participarea la campania Organizatorului, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor regasite in prezentul Regulament, cat si in actele aditionale la acesta.
7.2. Prin participarea la aceasta campanie, persoanele participante declara ca inteleg si sunt de acord sa respecte regulile si toate conditiile stabilite prin prezentul Regulament. In cazul in care Organizatorul constata ca un participant nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate in prezentul Regulament, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce ii revin acestuia, in baza prezentului Regulament, fara alte despagubiri sau plati.
7.3. Rombiz isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul cat si actele aditionale la acesta pe perioada de desfasurare a campaniei, fara vreo notificare prealabila.
7.4. Rombiz isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania.
7.5. Rombiz isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, poate afecta bunul mers al Campaniei.
7.6. Rombiz nu-si asuma niciun neajuns creat de intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens.
7.7. Eventualele neintelegeri aparute intre Rombiz si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
7.8. Regulamentul campaniei este afisat si disponibil pe www.rombiz.ro, pe toata perioada de desfasurare a promotiei.
7.9. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Departamentul Relatii Clienti: 0729 999 999.

8. LITIGII
8.1. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie, pe durata desfasurarii Campaniei si avand legatura cu Campania, se vor rezolva pe cale amiabila.
8.2. In situatia in care partile nu ajung la un consens, eventualele litigii vor fi date spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

 

Ultima actualizare: 15.11.2019