Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Fier de calcat Albatros Mercury, 2400 W, Talpa ceramica, 0.35 l, Alb / Negru

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Rombiz

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fiare de calcat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0729999999 / 0727777344.Descriere Fier de calcat Mercury, 2400 W, Talpa ceramica, 0.35 l, Alb / Negru

 

Design vesel și compact

 

Având o combinație de culori elegantă negru-alb și un design compact și modern fierul de călcat Albatros nu trebuie să lipsească din casa ta.
Îmbină utilul cu plăcutul și asigură-te că tu și membrii familiei tale aveți tot timpul hainele perfect călcate pe umerașele din șifonier.

 

 

 

 

 
inoxPutere 2400W- talpă cu înveliș ceramic

 

Talpa cu învelis ceramic se va încălzi rapid și uniform datorită puterii de 2400W iar tu vei putea călca rapid și perfect până și cele mai șifonate haine din garderoba.

 
inoxFunctie jet aburi și stropire

 

Fierul de călcat Albatros îți va ușura considerabil procesul de călcare datorită funcției de aburi.

Folosind-o, vei călca mult mai ușor hainele și vei scăpa rapid de toate cutele rămase după spălarea și uscarea rufelor. Și funcția de stropire are o însemnătate mare în procesul de călcare. Fierul de călcat Albatros le deține pe ambele și transforma rutina călcatului hainelor într-o acțiune eficientă și rapidă.

 

 

 

inoxCălcare uscată, pe orizontală

 

Călcarea pe orizontală este cea mai eficientă, iar cu ajutorul fierului de călcat Albatros te asiguri că hainele tale vor fi tot timpul perfecte. Dotat cu buton pentru reglarea vaporilor de apa, de până 75 grame/minut, acesta va netezi perfect orice material și va îndeparta cu succes cutele de pe ele.

Iar daca, totuși, ai haine la care crezi ca vei pierde ceva timp pentru a le aduce în starea