Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Arctic si Beko fac alianta si iti dau premii pentru vacanta!

Arctic si Beko fac alianta si iti dau premii pentru vacanta!

Citeste regulamentul

Vezi produsele

Cumpara produse Arctic si/sau Beko si beneficiezi de:

• preturi promotionale
• transport gratuit
• posibilitate de returnare a produsului in 30 zile
• regulator de gaz si instalare gratuita pentru orice aragaz, plita, sau cuptor pe gaz

 

Premiul I - tableta Lenovo Yoga 2 Pro

Patru moduri de a folosi tableta
Vă prezentăm o tabletă multimedia unică. Yoga Tablet 2 Pro se adaptează preferințelor dumneavoastra cu patru moduri de utilizare: Stand, Tilt, Hold, Hang. Mai mult, proiectorul integrat și funcțiile multimedia robuste oferă o experiență uimitoare similară unui cinematograf.

Performanță pentru lucru și distracție cu Intel® Inside
Se trezește instantaneu, deschide rapid fișiere și fotografii și comută cu fluiditate de la o aplicație la alta, fără întârzieri.

O experiență de cinematograf incredibilă
Modelul Yoga Tablet 2 Pro este dotat cu un proiector integrat, ce transformă orice cameră întunecată într-un cinematograf. Un nou mod de a urmări materiale video și filme, acesta proiectează o imagine de până la 127 cm pe orice perete sau ecran.

 

Premiul II - notebook HP 250 G3

Facut pentru utilizare mobila
Va veti convinge ca HP 250 poate tine pasul cu sarcinile complexe. sasiul durabil va protejeaza computerul portabil, astfel incat sa arate la fel profesional ca si dumneavoastra. Luati computerul HP 250 la fiecare intrunire. Vizualizarea excelenta pe afisajul HD cu diagonala de 39,6 cm (15,6") nu sacrifica portabilitatea.

Util, ergonomic
Abordati cu incredere proiectele cu puterea procesoarelor Intel Pentium. Dezvoltati efectele vizuale uimitoare fara a incetini computerul portabil, datorita placii grafice integrate. Conectati-va cu colegii prin Internet si e-mail la birou sau la hotspot-urile preferate cu Wi-Fi CERTIFIED™ WLAN.

Conceput pentru afaceri
De la instructaje pana la prezentari de vanzari, vizualizati materiale multimedia de inalta calitate direct de la computerul portabil utilizand software-ul preinstalat. Faceti impresie cu prezentarile, conectandu-va la afisaje mai mari prin portul HDMI.

Premiul III - voucher de cumparaturi valabil pe www.rombiz.ro, in valoare de 100 euro

Voucherul este valabil pana la data de 31.12.2015 si poate fi folosit pentru achizitia oricarui produs de pe site-ul www.rombiz.ro
In cazul in care produsul ales de client are o valoare mai mica de 100 euro, acesta nu va avea dreptul sa solicite diferenta in bani sau sub alta forma.
Clientul poate alege un produs care sa depaseasca valoarea de 100 de euro, dar va trebui sa achite diferenta.
Voucherul nu este transmisibil.

b-1116